010 - 4413111
Home » Training & Development | van Assessment tot Zakelijke Training » Kieboom Advies | Individueel advies & organisatieadvies

Persoonlijk en betrokken advies

Succesvol ondernemen betekent voortdurend reageren op veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Soms kan het prettig zijn als u daarin ondersteuning krijgt. Kieboom adviseert niet alleen over keuzes op het gebied van strategie, sales en marketing. Maar ook over de gevolgen die dat heeft voor de ontwikkeling van u en uw medewerkers. Die aandacht voor verschuivende rollen en verantwoordelijkheden vormt de sleutel naar succes bij complexe veranderingen. Zo werken we samen met u op een gedreven en menselijke manier aan een beter bedrijfsresultaat.

Selectieadvies

Een onderbouwde beslissing

Binnen een onderneming is het cruciaal dat de juiste werknemers op de juiste plek terecht komen. Als zij zich niet verantwoordelijk en uitgedaagd voelen in hun werkzaamheden, kost dat u als directielid of
manager veel tijd, energie en geld. Het aannemen van de juiste kandidaten is dan ook een grote uitdaging binnen elke organisatie. Kieboom Training helpt u met behulp van testen en assessments om een goed onderbouwde beslissing te nemen.

Ontwikkeladvies

Het beste naar boven halen

Groei is een basisbehoefte voor iedereen die werkt. Maar vaak gaat ontwikkeling niet vanzelf. Kieboom helpt individuen en teams om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Met oog voor al die zaken die directieleden, managers en medewerkers uniek maken. Maar ook naar wat hen verbindt. Dat doen we op nuchtere wijze en ondersteund door verschillende testen. Op basis daarvan maken we een individueel of gezamenlijk ontwikkelingsplan met meetbare doelen op het gebied van kennis, vaardigheden en gedrag. Eventueel vormt dit de basis voor verdere coaching.


Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Zaagmolen 29
2900 AK Capelle a/d IJssel

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12

E-mail info@kieboom-training.com