010 - 4413111
Home » Zorg je dat je medewerkers hard werken óf hard samenwerken?

Zorg je dat je medewerkers hard werken óf hard samenwerken?


Niemand is goed in alles. Dat is een van de dingen die ik in verschillende leidinggevende functies al snel ontdekte. De beste manier om met ‘zwakheden’ om te gaan, is door samen te werken met anderen die juist sterk zijn op die gebieden.

Tegeltjeswijsheid

Een van de opdrachtgevers van Kieboom vatte dit samen in het credo ‘beter samen, samen beter’. Kijk. Zij begrijpen dat je alleen als team iets kunt neerzetten dat echt onderscheidend is.In tegenstelling tot veel andere bedrijven blijft het bij dit toonaangevende ICT-bedrijf niet bij mooie woorden alleen. Ook in de praktijk geven ze ruimte aan teamontwikkeling om zo een een continu verbeterproces op gang te brengen.

In de praktijk

Daardoor gaan mensen niet alleen beter presteren. Als je teamontwikkeling goed faciliteert heeft het een ontzettend groot effect op de ontwikkeling van aanwezig talent, de voldoening die medewerkers ervaren in hun werk en de wijze waarop zij zich verantwoordelijkheid voelen voor resources. Dit effect bereik je echter pas als je niet uitsluitend stuurt op prestaties en targets. De sleutel naar succes is niet om je mensen harder te laten werken. Zorg dat ze hard samenwerken!

Getriggerd? Kijk wat Kieboom Training kan betekenen op het gebied van teamontwikkeling.


Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12