010 - 4413111
Home » We werken aan de toekomst bij Kieboom

We werken aan de toekomst bij Kieboom

Hans Kieboom
door Hans Kieboom

Kieboom Training & Development ondersteunt elke dag teams en professionals bij hun ontwikkeling. Natuurlijk denken we ook regelmatig na hoe we onszelf kunnen verbeteren. Dit kunt u in de komende jaren van ons verwachten.

Meer samenwerkingspartners

Kieboom groeit. Om die groei op te vangen bouwen we aan duurzame relaties met zelfstandige trainer-coaches en leveranciers van assessment tools. Partners die onze werkwijze kennen en eigen hebben gemaakt. Zo kunnen we ook in de toekomst elke ontwikkelingsvraag oppakken, de kwaliteit blijven leveren die u van ons gewend bent, onze diensten verder ontwikkelen en blijven inspelen op veranderende behoeften van opdrachtgevers.

Verhoging kwaliteitsstandaard

Kieboom staat voor maatwerkbenadering. Onze insteek is om op een gerichte wijze, in zo kort mogelijke tijd de doelen te realiseren die we met onze opdrachtgevers afspreken. We zoeken steeds naar wegen om die werkwijze te verbeteren, bijvoorbeeld door certificeringen te behalen. Zo houden we onze voorsprong op andere trainers en coaches.

Uitbreiding van onze diensten

Onze ambitie is om met onze mensenkennis en kennis van commerciële organisaties een passend dienstenaanbod te bieden voor alle vragen rond prestaties van mensen. Omdat alles om ons heen voortdurend verandert, veranderen ook de vragen van commerciële organisaties. Daarom ontwikkelen we nieuwe diensten waarmee we in die veranderende behoeften kunnen voorzien. Zodat we teams en professionals blijvend kunnen helpen bij het omgaan met veranderingen en de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke ontwikkeling. En ze zelf de verantwoordelijkheid nemen om te werken aan hun toekomst en die van uw organisatie.


 

 

 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12