010 - 4413111
Home » Verbeter de samenwerking binnen uw managementteam

Verbeter de samenwerking binnen uw managementteam!


Bij Kieboom horen we geregeld dat directies worstelen met hun interne samenwerking. Veranderingen in de organisatie en de markt zetten de onderlinge betrokkenheid onder druk. Verschuivende verantwoordelijkheden vragen om een betere onderlinge communicatie. En lang niet altijd weten managers welke consequenties deze veranderingen hebben voor een versnelde persoonlijke ontwikkeling.


Experiential learning

Het functioneren van het managementteam is in zo’n geval versneld en effectief te verbeteren met behulp van ‘experiential learning’. Bij deze bijzondere leervorm worden managementteamleden buiten hun bedrijf voor een gevarieerde reeks van problemen en situaties gezet. Dat stelt onder meer hun onderlinge samenwerking en de wijze van communiceren op de proef.


De voordelen op een rij

- Wezenlijke progressie door intensief (3 dagen achter elkaar) samen opdrachten uit te voeren.

- Volledige focus op het leerproces door de off-site locatie.

- Stapeleffect doordat de complexiteit van uitdagingen stap voor stap toeneemt en geleerde lessen meegenomen worden in nieuwe opdrachten.

- Kostbare en stevige leermomenten door afwisselende evaluaties en interventies onder professionele begeleid.


Het bewezen effect

Kieboom heeft inmiddels de samenwerking binnen tal van directies op succesvolle wijze een zetje in de rug gegeven. Lees bijvoorbeeld over de ervaringen van Mammoet Europe en Van Herwijnen & Co Accountants. We helpen natuurlijk uw managementteam om effectiever samen te werken.

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12