010 - 4413111
Home » Uw organisatie versterken? Ontwikkel de backoffice!

Uw organisatie versterken? Ontwikkel de backoffice!


Een sterke backoffice is de ruggengraat van elke onderneming. Daarom is het verstandig om ondersteunende teams in uw organisatie te ontwikkelen. Dat deed Kieboom Training recent bij ALH van Herwijnen & co accountants.
Foto Herwijnen

Kieboom startte met een teamanalyse bij het bedrijf uit Tiel. Op basis van deze analyse werd een ontwikkelplan opgesteld. Dat plan bevatte thema's zoals teamleiderschap, inzicht in eigen en andermans talenten, openheid en vertrouwen. Door individuele coaching kregen medewerkers meer inzicht in hun sterkten en zwakten. Vervolgens is in gezamenlijke trainingssessies gewerkt aan de ontwikkeling van het team.

,,De directie van ALH van Herwijnen & co accountants hecht veel waarde aan ontwikkeling van medewerkers. Dat zie je terug in de organisatie. De betrokken medewerkers waren zeer gemotiveerd om te werken aan zichzelf en hun team. Een voorbeeld voor andere organisaties",

- Hans Kieboom - 

Resultaten van teamontwikkeling

In een half jaar tijd zijn mooie resultaten geboekt. Zo is een nieuwe leidinggevende goed geintegreerd in het team. Ook is de onderlinge communicatie en samenwerking verbeterd. De medewerkers leveren nu een grotere persoonlijke bijdrage en kunnen elkaars werk beter overnemen. De communicatie en overlegstructuur is verankerd in de dagelijkse praktijk. En aan de hand van periodieke evaluaties met interne en externe klanten wordt continu aan een nog betere ondersteuning gewerkt.
„Bovendien zie ik bij het team nu een sterk vertrouwen om projecten samen op te pakken en het beste te maken van veranderingen in het werk en de organisatie", zegt Hans.

Wat voor de ontwikkeling van de backoffice van groot belang is, is dat we de klant echt kennen. De ontwikkeling van de backoffice is bij Van Herwijnen een vanzelfsprekende aanvulling op de eerdere ontwikkelingstrajecten van medewerkers, management en directie.

Over ALH van Herwijnen & co accountants

ALH van Herwijnen & co accountants is actief in accountancy, bedrijfsadvisering en financiële begeleiding. Daarnaast verzorgt het in samenwerking met twee partnerbedrijven fiscaal advies en administratieve dienstverlening. Hiermee biedt het een totaalpakket voor ondernemers, van eenmanszaak en regionaal MKB tot grote (inter)nationale spelers. Kenmerkend voor het Betuwse kantoor is de combinatie van een hoog kwaliteitsniveau met een persoonlijke benadering.

Wilt u ook uw team ontwikkelen? Lees meer over de mogelijkheden.


meer informatie

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12