010 - 4413111
Home » ‘Training ain’t telling.’

'Training ain't telling.'


Bart de Kloedoor Bart de Kloe

Een wellicht veel gebruikte term, maar zeker niet minder waar. Een commercieel bedrijf verkoopt en heeft commerciële mensen in dienst die daarvoor zijn aangenomen. Binnen zo'n bedrijf vinden regelmatig verkoopmeetings plaats. De do's en don'ts, lopende zaken en cijfers worden besproken om vervolgens het gas erop te zetten. Klinkt dit bekend?

Wat is het rendement van zo'n meeting? Hoeveel blijft er hangen en hoeveel wordt er opgepakt? Hoe efficiënt zijn uw medewerkers wanneer u naar de persoonlijke verkoopresultaten kijkt?

Kieboom kijkt niet alleen met u mee naar uw medewerkers, maar ook naar wat u als werkgever kunt doen om uw verkopers succesvoller te maken. Trainingen garanderen een hoog leergehalte in tegenstelling tot een 'praatje'. Wist u dat na een gemiddelde meeting slechts 20 procent blijft hangen van wat er is gezegd?

Bij Kieboom geloven we in een training op maat. Een custom made leertraject waarbij uw medewerkers daadwerkelijk groeien in het verkoopvak. Wij geloven dat na de training de resultaten daarvan zichtbaar moeten zijn. Dat is de reden dat we u als werkgever tijdens trainingen constant op de hoogte houden en zonodig bijsturen in het proces.

Een trainer van Kieboom komt niet zomaar een 'praatje' doen. Wij staan u ten dienste door middel van maatwerk en boeken resultaten. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Kijk op onze website.


 

 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12