010 - 4413111
Home » Tijd is geld

"Tijd is geld"


Bart de Kloedoor Astrid Schoormans

Geschillen op de werkvloer zijn duur: mensen worden minder productief, creativiteit verdwijnt en ziekteverzuim neemt toe. Snel duidelijkheid is dan gewenst. Maar hoe?!

Kieboom Training & Developmet heeft als doel om het beste uit mensen te halen. Dan moet er dus ook duidelijk zijn wat mensen tegenhoudt om dat te bereiken. Een mediator kan dat bij geschillen als buitenstaander veel gemakkelijker.

Een vaak gehoord argument tégen mediation is: "..er is al zo veel gepraat." Door de mediator kan het gesprek ineens over heel andere dingen gaan. Of juist niet, maar er wordt op een andere manier omgegaan met de uitkomst. En laat dat nu juist in veel gevallen behulpzaam zijn bij het vinden van een oplossing.

Mediation wordt dus niet alleen ingezet bij een afscheid tussen werkgever en werknemer. Soms kan men ook met elkaar verder doordat er duidelijkheid is gekomen over afspraken in een verbetertraject of re-integratietraject.

Twijfelt u of mediation in uw situatie kan worden toegepast? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.


 

 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12