010 - 4413111
Home » Strategiebepaling op krachtige en snelle wijze

Strategiebepaling op krachtige en snelle wijze


Bart de Kloedoor Hans Kieboom

Hoe bepaal ik wat mijn bedrijf wel en niet moet doen? Hoe maak ik de juiste strategische keuzes? En hoe motiveer ik mijn mensen om met deze keuzes aan de slag te gaan? Soms is het helder krijgen en implementeren van een strategie een traag proces. Toch is het mogelijk om binnen korte tijd een onderscheidende en haalbare strategie te verwoorden en uit te voeren.

Kieboom heeft al vele opdrachtgevers met succes begeleid in dit proces. De kracht zit hem in een gericht proces wat als team wordt doorlopen. Met elkaar komt het team onder begeleiding tot strategische opties en tot de juiste keuzes.

De tijd om tot een strategie te komen kan verkort worden. Dit is ook nodig, want ontwikkelingen gaan razendsnel en lijken steeds complexer. In het proces van strategievorming moet rekening worden gehouden met de snelheid en complexiteit van ontwikkelingen.

Strategiebepaling moet leiden tot snellere successen. Dat vraag om een aanpak om de juiste keuzes te maken die ook draagvlak hebben. Hierdoor kunnen ze direct om worden gezet in actie. Deze aanpak mobiliseert en motiveert teamleden. Kieboom kan hierin ondersteunen.

Door Kieboom krijgt u meer dan enkel een goed plan. Voor ons is strategiebepaling, naast de inhoud van een goed plan, ook een proces voor het creëren van draagvlak. Dit door met elkaar een aantal overzichtelijke stappen te doorlopen over de toekomst van uw organisatie.

Ook benieuwd of en hoe Kieboom u kan helpen met deze krachtige en snelle benadering van strategiebepaling? Neem contact met ons op!


 

 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12