010 - 4413111
Home » Snelle business of liever een persoonlijke benadering?

Snelle business of liever een persoonlijke benadering?

 


door Laura Bais

De aankondiging van mijn aanstelling heeft al in een eerdere nieuwsbrief plaatsgevonden, per 1 januari ben ik in dienst gekomen bij Kieboom Training & Development.

Na mijn opleiding Human Resource Managent ben ik mijn loopbaan gestart als corporate recruiter bij een groot internationaal olie & gas bedrijf. Mijn kennis van werving & selectie is verder uitgebreid door het vervolgen van mijn loopbaan als consultant bij een werving en selectiebureau in de techniek in de maritieme en offshore sector.

Afgelopen jaren heb ik de uitdagingen van veel organisaties leren kennen op het gebied van personeel. De schaarste in de arbeidsmarkt maakt dat het ontzettend lastig kan zijn om de juiste medewerker aan te trekken. 

Ik heb gezien dat de meeste werving en selectiebureaus prima aan kandidaten kunnen komen, maar de persoonlijke benadering mist. kandidaten melden zich en nog dezelfde dag wordt zijn of haar CV doorgezet naar de opdrachtgever. Tevens zijn de kosten bij deze bureaus onbegrijpelijk hoog en dan is het nog maar afwachten of de kandidaat matcht met uw bedrijf. Het schuiven van CV’s is geen kunst, maar het selecteren van een passende kandidaat vraagt om een andere aanpak. 

Als u het aandurft om uw zoekopdracht uit te zetten bij Kieboom dan zijn dit uw voordelen: 

  • U houdt meer tijd over om te doen waar u echt goed in bent.
  • Lukt het u niet om die ene kandidaat te vinden door de schaarste in de arbeidsmarkt? Wij investeren in de juiste tools om die ene kandidaat uit de markt te kunnen halen, dat scheelt u weer kosten voor advertenties, tools en andere wervingsactiviteiten. 
  • U betaald voor wat wij doen, geen torenhoge kosten in vergelijking met andere werving en selectiebureaus. 
  • Wij kiezen voor een persoonlijke benadering. Wij kennen de context van uw bedrijf en willen zeker weten dat de kandidaat past binnen de cultuur van uw bedrijf en geschikt is voor de werkzaamheden. Wij zetten onze jarenlange ervaring in bij het selecteren van de kandidaten. Alvorens u een kandidaat spreekt, hebben wij de kandidaat al helemaal gescand. Wij maken gebruik van verschillende persoonlijkheidstesten.  
  • Persoonlijk ontwikkelingsadvies bij de aanname van de geschikte kandidaat. 
  • Een zeer prettige & persoonlijke samenwerking. 

In de samenwerking met Kieboom Training & Development heb ik gevonden wat ik belangrijk vind. Geen snelle business, maar een persoonlijke benadering. Meer weten? Neem gerust contact met mij op via laura@kieboom-training.com of mijn telefoonnummer 0614880420

Wellicht drinken wij binnenkort een lekkere bak koffie. 

Laura Bais

Consultant 

Training & Development

 


 

 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12