010 - 4413111
Home » Scherpere analyse en meetbare resultaten door samenwerking Quickscans.nl

Scherpere analyse en meetbare resultaten door samenwerking Quickscans.nl


Kieboom Training & Development is een strategische samenwerking aangegaan met Quickscans.nl. Daardoor wordt het mogelijk om ontwikkelingsvraagstukken nog scherper te analyseren en de resultaten van ontwikkelingsprocessen te meten.

Quickscans levert een uitgebreid scala aan professionele tests voor het ontwikkelen van personen en organisaties. Zowel de producten als de visie waarmee Quickscans haar producten ontwikkelt en ondersteunt, sluiten goed aan bij de visie van Kieboom. Allebei zetten we ons in om kwalitatief hoogwaardige ontwikkelprocessen te begeleiden waarbij de unieke kracht van de opdrachtgever optimaal tot zijn recht komt.

Scherpere analyse

Belangrijk uitgangspunt in de werkwijze van Kieboom is dat elk mens en elke situatie uniek is. Daarom is maatwerk nodig om effectief te kunnen groeien. De juiste voorafgaande analyse is daarbij de helft van de oplossing. Hans Kieboom: ,,Onze samenwerking met Quickscans zal helpen om nog beter tot de kern van de zaak door te dringen bij opdrachtgevers, zodat we vervolgens de juiste ontwikkelstappen kunnen nemen."

Meetbare resultaten

Ook passen de instrumenten van Quickscans bij de doelgerichte werkwijze van Kieboom.
Deze zullen ons helpen om in nog meer situaties duidelijk te laten zien welke meetbare resultaten we voor onze opdrachtgevers realiseren.

www.quickscans.nl


 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12