010 - 4413111
Home » Sales Management Training voor Ferrostaal Piping Supply

Sales Management Training voor Ferrostaal Piping Supply


Kieboom Training & Development gaat de sales managers van Ferrostaal Piping Supply trainen. Zij gaan aan de slag met zowel commerciële als managementcompetenties. Het trainingstraject wordt volledig op maat ontwikkeld voor Ferrostaal.

Aan de hand van interviews zal worden geïnventariseerd welke wensen en behoeften de sales managers hebben. Daarbij wordt gekeken naar waar ze tegenaan lopen in de dagelijkse praktijk én waarin ze zich in de toekomst zouden willen ontwikkelen.

Ook competentietesten maken onderdeel uit van de voorbereidingen. De resultaten van deze testen bieden inzicht in welke competenties verdiept kunnen worden. Dat draagt bij aan een meer gerichte en gemotiveerde ontwikkeling door de sales managers. Ook kan door middel van een eindmeting vastgesteld worden in welke mate vooruitgang is geboekt dankzij de training.
Daarmee speelt Kieboom Training & Development in op een groeiende behoefte onder klanten. Die willen steeds vaker trainingen op maat, waarvan de resultaten meetbaar zijn.

Kieboom trainde eerder Ferrostaal. Het bedrijf uit Hooge Zwaluwe is een internationale en toonaangevende speler die pijpleidingen, bijbehorende onderdelen en ondersteuning biedt aan klanten in de (petro)chemische- en olie/gasindustrie en elektriciteitscentrales.

Meer weten over de trainingsmogelijkheden van Kieboom? Bekijk onze diensten!


 

 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12