010 - 4413111
Home » Ontdek de kracht van persoonlijke passie

Ontdek de kracht van persoonlijke passie


‘Mensen thuis laten komen’. Dat zag de directeur - waar Kieboom onlangs mee om tafel zat - als zijn doel. Zorgen dat ze volledig zichzelf kunnen zijn en doen waar ze écht goed in zijn. Als voorbeeld verwees hij naar een onzekere sollicitant die worstelde met zijn gebrek aan charisma en overtuigingskracht. Die bleek een uitstekende senior specialist te zijn, dankzij zijn analytisch vermogen, oog voor detail, discipline en aanleg om gestructureerd processen te verbeteren.

Mensen die je inspireren

Soms spreek je mensen die je meteen inspireren. Deze directeur was er één van. De passie en energie spatte van zijn woorden af. En werkte aanstekelijk. Nog tijdens het gesprek waren wij enthousiast om hem te ondersteunen bij het realiseren van zijn doel. Dat is de kracht van persoonlijke passie!

Persoonlijke passie

Geeft richting en bevordert positieve veranderingen bij anderen;
Bevordert ontwikkeling en groei bij individuen en de organisatie als geheel;
Inspireert anderen om hun eigen passie te ontdekken en te dromen;
Wekt vertrouwen bij anderen dat zij ook iets waardevol te bieden hebben;
Schept de mogelijkheid tot ‘co-makership’. Als mensen bewust worden van een gedeelde passie voor iets, is er een mogelijkheid om samen meer te bereiken.
  

Hoe ontdek je jouw persoonlijke passie?

Je eigen passie ontdek je op dezelfde manier als deze directeur. Welk gedrag van jou werkt aanstekelijk? Waar reageren verschillende mensen steevast positief op? En welk gedrag lijkt vanzelf te gaan, kost je weinig energie? Wil je een objectieve maatstaf, dan is een talentenanalyse een aanrader. Waar je ook voor kiest: ontdek én communiceer jouw persoonlijke passie!

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12