010 - 4413111
Home » Intro nieuwsbrief

Beste relatie,

 

Bij Kieboom Training & Development zijn we voortdurend bezig met leerprocessen. We leren anderen hoe ze kunnen omgaan met veranderingen en geven de tools om hun werk op een nieuwe manier te benaderen. Onze missie: achter uw schermen kijken en richting geven in uw organisatie.

Overigens zijn we zelf ook nooit te oud om te leren. Al hebben we ervaren hoe het je uitdaagt als relaties feedback geven over de samenwerking. Voor de realisatie van onze nieuwe website vroegen we bijvoorbeeld hoe onze diensten hen geholpen hebben in het omgaan met veranderingen. Gelukkig hoorden we keer op keer dat leren je helpt om te veranderen en betere resultaten met zich meebrengt.

Een woord van dank voor de klanten die op onze nieuwe website aan het woord komen is dan ook meer dan op zijn plaats. Bedankt voor de feedback, de medewerking en vaak jarenlange vruchtbare samenwerking!

Om onze service verder te verbeteren hebben we deze e-nieuwsbrief in het leven geroepen. Een informatief medium met maar één doel: het beste uit uzelf en uw medewerkers halen.
Dat is een proces dat nooit stopt. Niemand is immers ooit te oud om te leren!

Hans Kieboom 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12