010 - 4413111
Home » Moet u alles kunnen

Moet u alles kunnen?


Bart de Kloedoor Bart de Kloe

Kieboom haalt het beste uit mensen. Als we in gesprek gaan met de opdrachtgever wordt ons gevraagd wat we kunnen trainen bij één of meerdere personen en hoe lang dat gaat duren. Terechte vragen, hoewel de vraag ook kan zijn 'Hoe lang duurt het effect van de training?'. De snelle winst zit hem in het verbeteren van talenten en kwaliteiten. Iets aanleren wat u helemaal niet ligt kost veel meer energie. Daarnaast heeft niet iedereen het vermogen om dit voor lange tijd te doen.

Vaak pakte ik uitdagingen aan omdat ik ze niet uit de weg wilde gaan. Een uitdaging is toch een groeimogelijkheid? Vaak kwam ik er na ruime tijd achter dat ik dit al maanden aan het doen was en dat anderen niet alleen sneller waren, maar ook beter en vol energie. Bijvoorbeeld cijfers. Na drie kwartier dansen ze voor mijn ogen. Vaak deed ik niet meer dan op dat moment nodig was. Dat terwijl een collega uren bezig kon zijn en in zijn vrije tijd nog wat extra diagrammen en statistieken maakten voor zijn plezier.

Energievolle werknemers

Iets wat we vaak horen is: 'Ik moet mij verbeteren op de gebieden waar ik nog niet sterk sta.' of 'Ik moet toch alles kunnen?'. U hoeft niet alles te kunnen. Wel is het belangrijk dat er voor alle taken iemand is. Compenseren kan voor een bepaalde tijd, maar op lange termijn zoekt u specialisten. Mensen met talent voor dat ene aspect binnen uw bedrijf. Als u zo kunt kijken naar uw bedrijf gaat u daar zeker de vruchten van plukken. U zult steeds meer ontwikkelde en energievolle medewerkers om u heen krijgen die werk uit handen nemen. Deze medewerkers kunnen dit met goed gevolg tot in lengte van dagen doen.

Kieboom kijkt graag met u mee naar de taakverdeling en specifieke talenten van u en uw medewerkers. We brengen in kaart waar de gaten vallen of waar u wellicht ruim voorzien bent. Wellicht kan er een medewerker 'doorschuiven' naar een beter passende functie of hebben ze een training nodig om verder te komen. Wellicht zoekt u in het bedrijf iemand die uw taken met de tijd over kan nemen. Misschien heeft u zelfs al iemand op het oog. Maar u twijfelt of deze medewerker op de lange termijn consistent werk kan leveren. Kieboom maakt inzichtelijk hoe deze persoon op professioneel niveau in elkaar steekt en of uw bedrijf geborgd is bij deze medewerker.

Kieboom biedt uitkomst in allerlei situaties. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.


 

 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12