010 - 4413111
Home » Maak kennis met onze nieuwe coach-trainer: Kimberleigh!

Maak kennis met onze nieuwe coach-trainer: Kimberleigh!


KimberleighZe studeerde cognitieve psychologie en informatica, werkte op de universiteit van Pretoria en later bij Ericsson. Maar waar haar hart echt sneller van gaat kloppen? Mensen helpen om zichzelf te ontwikkelen. Maak kennis met onze nieuwe trainer-coach: de Zuid-Afrikaanse Kimberleigh Pasterkamp-Anderson!


Kun je iets vertellen over je achtergrond?

Ik heb cognitieve psychologie en informatica gestudeerd in Zuid-Afrika. Na mijn opleiding heb ik kort gewerkt als docent op de universiteit van Pretoria en later als lerares op een middelbare school. Toen ik in Nederland kwam, heb ik vijf jaar als usability engineer gewerkt op de R&D-afdeling van Ericsson. Een leuke baan met veel internationale contacten, verschillende werkvarianten en boeiende mogelijkheden.


Hoe kwam je er bij om trainer-coach te worden?

Het technisch ontwikkelen van nieuwe telecom-producten gaf mij uiteindelijk niet de voldoening die ik wél kreeg als ik bezig was met mensen en het leiden van teams. Daarom besloot ik om in 2005 van mijn passie mijn werk te maken. Sindsdien werk ik op het gebied van learning & development en ben ik gecertificeerd om talentanalyses te verzorgen.


Wat zijn jouw expertise-gebieden?

Mijn kracht ligt op het gebied van prestatieverbetering, persoonlijke ontwikkeling, talentanalyse en ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en loopbaancoaching van individuele werknemers en leidinggevenden. Verder heb ik ruime ervaring in teamontwikkeling en het verbeteren van teamprestaties.


Voor welke bedrijven heb je dat gedaan?

Tot mijn opdrachtgevers behoren onder meer Shell, Consafe Logistics, Nationale Nederlanden, ING, HJ Heinz en Pfizer B.V.


Wat is jou visie op trainingen coaching?

Mensen zijn de meest kostbare resources van organisaties en bedrijven. Je moet dus in hun ontwikkeling investeren als je nieuwe ambities wilt realiseren en de concurrentie voor wilt blijven. Verandering gaat echter niet altijd vanzelf. Zeker niet als het onduidelijk is wat er precies moet veranderen. Een goede trainer-coach die dat proces begeleidt, is daarom onmisbaar.


Waarom ga je samenwerken met Kieboom Training?

Ik kan mij sterk identificeren met de missie van Kieboom Training: mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen en tot hun recht te komen in teamverband. Wat ik waardeer is dat Kieboom daarbij de mens centraal zet en grote waarde hecht aan een grondige begeleiding. Niet alleen in woorden of op papier, maar ook in de praktijk. Ik kijk er dan ook naar uit om met mijn internationale en multidisciplinaire achtergrond aan de slag te gaan bij Kieboom en het team aan te vullen.

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12