010 - 4413111
Home » Kieboom traint agrarisch adviseurs op conferentie Agrivaknet

Kieboom traint agrarisch adviseurs op conferentie Agrivaknet

Kieboom Training & Development gaat agrarisch adviseurs trainen op de jaarlijkse sales- en marketingconferentie van Agrivaknet. De conferentie vindt op 6 februari 2013 plaats bij ZLTO in ’s-Hertogenbosch.

De conferentie heeft als thema ‘De klant komt van rechts! Waar sta jij?’ Kieboom zal in haar interactieve workshop ingaan op succes in het zakelijk verkeer. Dat vraagt om een afstemming van ‘rijstijlen’. Agrarisch adviseurs gaan op zoek naar hun eigen stijl van communiceren en samenwerken. Bovendien ontdekken ze hoe die stijl zich verhoudt tot de ‘rijstijl’ van hun klanten en relaties. Met de inzichten en praktische tips uit de workshop zijn ze in staat om effectiever en overtuigender te adviseren.

Agrivaknet is een netwerkorganisatie voor agrarisch bedrijfsadviseurs. Doel van de vereniging is het stimuleren van samenwerking, kennisoverdracht, voorlichting en scholing binnen de veehouderijsector. Meer informatie: www.agrivaknet.nl

Kieboom Training & Development helpt bedrijven en individuele medewerkers bij het duurzaam verbeteren van prestaties en het doorvoeren van veranderingen. Dat gebeurt door middel van advies, training, coaching, talentanalyse en teamontwikkeling. Kieboom heeft affiniteit met de agrarische sector. Zo zijn voor diverse agrarische bedrijven commerciële trainingen verzorgd, gevolgd door individuele coachings- en ontwikkelingstrajecten.

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12