010 - 4413111
Home » Kieboom coacht professionals DataQuint

Kieboom coacht professionals DataQuint


Kieboom gaat professionals van DataQuint coachen. De coachingstrajecten zijn persoonlijk en worden ingezet voor een aantal leidinggevenden en een commercieel adviseur. De trajecten worden op maat ontwikkeld op basis van punten die door de directie vanuit strategisch perspectief zijn aangedragen.

DataQuint groeit steeds verder en de ontwikkeling van de medewerkers is hierbij cruciaal. Als basis voor de trajecten worden interviews en testen ingezet. Vanuit daar worden specifieke inzichten en ontwikkelpunten bepaald. De trajecten kennen verder specifieke thema's, tussentijdse evaluaties en professionele persoonlijke begeleiding. Hierdoor kan doelgericht aan de ontwikkeling worden gewerkt.

Over DataQuint

DataQuint werkt met een team van enthousiastelingen. Vakspecialisten met een hart voor de software van DataQuint en gevoel voor IT-oplossingen. Samen hebben ze één gezamenlijk doel voor ogen: het optimaliseren van (mobiele) data-inwinning in buitenruimtes, gericht op de overheidsmarkt. DataQuint biedt standaard- en maatwerkoplossingen en adviseert.

Wilt u meer weten over de coachingsmogelijkheden van Kieboom? Kijk op onze website en neem contact met ons op.


 

 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12