010 - 4413111
Home » Kieboom aan de slag bij Remaz

Kieboom aan de slag bij Remaz


Kieboom gaat aan de slag met een ontwikkelingstraject bij Remaz. Voor de directie wordt een traject op maat ontwikkeld dat voorziet in persoonlijke coaching en de ontwikkeling van de organisatie naar de toekomst toe.

Het traject kent specifieke thema's, tussentijdse evaluaties en professionele persoonlijke begeleiding. Als basis van het traject wordt onder andere een talentenanalyse afgenomen die specifieke inzichten en ontwikkelpunten geven. Hierdoor kan doelgericht aan de ontwikkeling worden gewerkt.

Over Remaz

Remaz biedt verzuimbeleiding die zich onderscheidt door een zorgvuldige benadering van mensen en hun problemen. Remaz staat daarbij heel dicht bij de mensen. Als iemand gisteren nog wel gewoon werkte en er niets bijzonders leek te zijn, ben je als leidinggevende bezorgd over wat er aan de hand is. Voor elk gedrag is een reden. Remaz kan u hiermee helpen.

Dichtbij mensen

Doordat Remaz dichtbij de mensen staat, leert Remaz deze reden(en) snel kennen en kan vlot over de gevolgen daarvan met de betrokkene en de leidinggevende overleggen. Integer en respectvol, deskundig en duidelijk, zorgvuldig en gestructureerd werkt Remaz samen met werknemer en werkgever aan het zo snel mogelijk terugkeren op de werkvloer.

Meer informatie over Remaz? Kijk op de website van Remaz

 Meer weten over de mogelijkheden die Kieboom heeft om ook uw ontwikkeling te begeleiden? Kijk op onze website en neem contact met ons op.


 

 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12