010 - 4413111
Home » Goed in je eentje, beter met elkaar?

Goed in je eentje, beter met elkaar?


Bart de Kloedoor Bart de Kloe

Het begon alleen, vervolgens huurde je een ruimte en had je versterking nodig. Je nam iemand in loondienst. Omdat daardoor de zaken beter werden geregeld, je meer aankon met zijn 2-en, nam de business toe. Alles gaat goed, jij en je medewerker.

NU, een paar jaar en een groei in omzet verder, zitten er veel meer mensen aan de kantinetafel. Soms denk je terug aan de tijd hoe het allemaal begon, het ploeteren, het zweten en doortrekken tot in de late uurtjes.

Hoe jij samenwerkte met de ene, eerste medewerker, zie je niet terug vandaag de dag. En je vraagt je af waarom dat niet zo is. Je probeert van alles, aardig zijn, inspireren, visie communiceren, duidelijkheid scheppen, uitleggen en er flink bovenop zitten.

Waar je vroeger je schouders eronder kon zetten en het verschil kon maken, lijkt dit nu logger. Eigenlijk wil je beter, maar hoe? Met elkaar zou je een groter, mooier, sterker resultaat moeten neer kunnen zetten. Als team fungeren houd ook in dat je elkaar aanvult.

Hoe zit het met de balans in je? De balans tussen de verschillende talenten, de buffer als iemand minder goed is in iets en de ander daar juist wel kan versterken? Het resultaat van een team is altijd meer dan de som van de individuele prestaties.

Kieboom kan je helpen bouwen aan de balans. De cocktail van individuele competenties, persoonlijkheden, talenten. We brengen dat zorgvuldig in kaart en maken, dat het team net zo lekker voelt als toen u met z'n tweeën werkte. De snelheid van schakelen, de passie en energie voor datgene wat jullie aan het doen zijn, de doelgerichtheid en de sterke samenwerking.

Het team gaat beter presteren doordat er vertrouwen ontstaat, een bewustwording van sterktes en zwaktes. Het gaat beter presteren doordat ze in elkaar de oplossing zien voor datgene waar ze zelf niet goed uitkomen.

De individuen in het team worden zich bewust van hun natuurlijke rol. Ze leren interventies te doen in het proces in plaats van alleen maar evalueren achteraf.
Het team krijgt helder wat de doelstellingen zijn en weten ook hoe deze te verwezenlijken, met elkaar. Jullie als team halen meer plezier uit het werk en kunnen dit onder druk ook langer volhouden.

Hoe? Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek.


 

 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12