010 - 4413111
Home » Coaching op maat

Coaching op maat


Bart de Kloedoor Bart de Kloe

Wat zijn uw gedachten over coaching? Gebeurt dit altijd één op één of in een groep? Is een coach bedoeld om te helpen bij het verwezenlijken van doelstellingen? Is het iemand die even wil luisteren of iemand die u persoonlijk verder kan helpen in het bedrijf? Regelmatig horen wij verschillende geluiden over coaching, en terecht!

Coaching gebeurt op maat en wordt op de persoon of op de groep afgestemd. Geen aanpak is hetzelfde omdat geen persoon hetzelfde is.

Het kan zijn dat u als werknemer al jaren tegen hetzelfde aanloopt. U doet dagelijks uw werk omdat u daarvoor geleerd heeft of omdat u er goed in bent. Maar heeft u aan het einde van de dag energie gekregen of raakt de batterij langzaam leger?

Misschien is uw situatie anders en zit u tegen die langverwachte nieuwe functie aan te hikken en zou u graag wat tips en trucs willen. Wellicht vraagt u zich af of deze functie wel bij u past. Nog een andere situatie kan zijn dat u als werkgever benieuwd bent of de groei die uw bedrijf doormaakt wel goed door u begeleid kan worden. Dit met het resultaat dat u zich in zekere mate onzeker of onbekwaam voelt.

Kieboom kijkt samen met u naar het nu. Naar vandaag, deze week en naar de dringende zaken die uw aandacht vragen. Tegelijkertijd zijn wij altijd bezig met het beste uit mensen te halen en onszelf misbaar te maken. Samen met de werkgever en de werknemer kijken we naar een coachingstraject dat iets toevoegt. Een traject kost namelijk tijd en geld en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom zoeken wij naar een mogelijkheid die bij u past en die vinden we ook.

Veel bedrijven, teams en individuen zijn u voorgegaan! Nodig ons uit en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Vragen staat vrij. Zie ook de testemonials op onze website!


 

 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12