010 - 4413111
Home » Beter en sneller veranderen?

Beter en sneller veranderen?


Bart de Kloedoor Hans Kieboom

Kieboom is meestal betrokken bij veranderingen. Simpelweg omdat een verandering beter en sneller kan worden doorgevoerd in samenwerking met een externe partij. De praktijk bewijst het steeds weer.

Zeer recentelijk zijn wij nauw betrokken bij organisatiestructuurveranderingen bij meerdere opdrachtgevers. De wijzigingen in structuur zijn nodig om het realiseren van (aangepaste) bedrijfsdoelstellingen te borgen in een omgeving van de organisatie die ook aan het veranderen is.

Een dergelijk vraagstuk kunt u natuurlijk zelf proberen op te lossen, maar als u dit beter en sneller wilt doen helpt het inhuren van een externe partij. De voordelen hiervan zijn:

  1. De externe partij komt met een frisse blik. Daarnaast genieten vreemde ogen doorgaans veel vertrouwen.
  2. De externe partij neemt brede en specifieke deskundigheid voor het vraagstuk mee.
  3. De externe partij heeft doorlopend te maken met het procesmatig begeleiden van veranderingen in samenwerking met het management van organisaties.

Samenwerken met een externe partij, bijvoorbeeld Kieboom, geeft rust, overzicht en een duidelijk perspectief op oplossingen te midden van vaak gevoelige thema's voor betrokkenen. Ga daarom eens het gesprek aan met één van de partners van Kieboom. Hoe groot, klein, complex of eenvoudig de verandering ook lijkt, een gesprek kan al enorm veel perspectief bieden!

Meer weten over de mogelijkheden van Kieboom? Kijk op onze website en neem contact met ons op.


 

 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12