010 - 4413111
Home » Belangrijke vragen!

Belangrijke vragen!Hans Kieboom

Bent u tevreden over de ontwikkeling van uw organisatie, van uw team en van uzelf? Belangrijke vragen aan het begin van een nieuw jaar.
Bij deze vragen stilstaan, loont! Dat verzinnen wíj niet, maar dat bewijst de praktijk. Met het ontwikkelen van je medewerkers is er áltijd volop winst te boeken.

Vooropgesteld: jezelf ontwikkelen, oftewel leren, kost tijd en geduld. Daarnaast is het van groot belang dat uw mensen zelf richting kunnen geven aan hun leerproces. Wat zijn daarin de succesfactoren? Kieboom zet ze graag voor u op een rijtje:

Is het helder waar uw medewerker staat en waar hij zou moeten staan? Heeft u dat duidelijk  gemaakt in recente beoordelings- en functioneringsgesprekken?

Is er een uitdagend en realistisch actieplan gecreëerd en geïmplementeerd dat recht doet aan uw unieke medewerker en zijn of haar manier van leren?

Heeft u momenten gepland om de voortgang te meten, samen met de leidinggevende, de medewerker en de (interne of externe) coach?


Is er winst te boeken als u dit leest? Zijn er sprongen te maken door de ontwikkeling sneller en beter te laten verlopen? Graag werken wij ook met u samen. Met maar één doel: het beste halen uit uzelf en uw medewerkers!

Hans Kieboom 

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12