010 - 4413111
Home » Bart de Kloe versterkt Kieboom als samenwerkingspartner

Bart de Kloe versterkt Kieboom als samenwerkingspartner


 

Bart de Kloe versterkt Kieboom Training & Development als samenwerkingspartner. Bart is gespecialiseerd in salestrainingen, teamontwikkeling en persoonlijke coaching. Daarbij komt zijn jarenlange praktijkervaring in sales en management van pas.

Bart verzorgt sinds 2010 al met enige regelmaat trainingen voor klanten van Kieboom. Door de samenwerking nu te intensiveren kan Kieboom de toenemende vraag van opdrachtgevers opvangen.
Trainer Bart

,,Bart is een enorme versterking voor ons team. Hij is niet alleen in staat om concrete resultaten in duurzame ontwikkeling van medewerkers te boeken bij commerciële opdrachtgevers. Hij levert daarnaast een bijdrage aan de uitbreiding en doorontwikkeling van onze diensten. We kunnen veel van elkaar leren.”

- Hans Kieboom -

Kieboom Training & Development helpt al meer dan 10 jaar professionals om te gaan met veranderingen én de gevolgen daarvan voor hun persoonlijke ontwikkeling, zodat ze in staat zijn om het beste uit zichzelf te halen. Dat gebeurt regelmatig in samenwerking met deskundige trainers die de werkwijze van Kieboom kennen en gericht zijn op langetermijnresultaat bij opdrachtgevers.


 meer informatie

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12