010 - 4413111

Martin Hommersom

Partner/eigenaar bij Van Herwijnen & Co Accountants


,,Om als volwaardig accountantskantoor te blijven functioneren, moesten we als organisatie groeien. In twee jaar tijd verdubbelde bijna ons personeelsbestand. De uitdaging was om niet alleen vakinhoudelijk de kwaliteit te waarborgen, maar ook iets extra’s te blijven bieden aan klanten. Om dat voor elkaar te krijgen hebben we Kieboom Training & Development ingeschakeld voor een teamontwikkelingstraject.” 

- Martin van Hommersom -

Wie ben je en wat doe je?Martin Hommersom van Van Herwijnen & Co accountants over Kieboom Training

Ik ben Martin Hommersom, fiscaal jurist en partner-eigenaar bij een accountantskantoor in Tiel. Onze organisatie werkt onder een drietal labels, Van Herwijnen & Co Accountants, Hommersom & Co Belastingadviseurs en Kellenstaeate Business Services (administratieve dienstverlening).

Waarom heb je contact gezocht met Kieboom?

In 2006 hebben we als organisatie gekozen om te blijven werken als volwaardig accountantskantoor, met de daarvoor benodigde Wta-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Om die vergunning te krijgen en te houden, moesten we groeien. In een kleine twee jaar tijd hebben we nieuwe mensen aangetrokken op zowel start- als managementniveau. Het aantal medewerkers steeg van ruim twintig naar veertig. De uitdaging was om niet alleen vakinhoudelijk de kwaliteit te waarborgen, maar ook iets extra’s te bieden aan onze klanten. Ontwikkeling van het team en individuele medewerkers spelen daarin een cruciale rol. Daarom hebben we contact gezocht met Kieboom Training & Development, om ons te begeleiden in dit traject.

Wat was je eerste indruk van Kieboom?

Voordat we trainer-coach Hans Kieboom de opdracht gaven om een teamontwikkelingstraject te starten, hebben we hem uitgedaagd om met ons mee te denken. Tijdens deze sessies merkten we dat Kieboom begrijpt hoe de wereld van de zakelijke dienstverlening in elkaar zit. Hij weet waar de kracht van de organisatie ligt om te scoren. Dat inlevingsvermogen hebben we als prettig ervaren.

Wat heeft Kieboom voor jou betekend?

Teamontwikkeling gevolgd door individuele coaching zijn de belangrijkste diensten die Kieboom heeft verleend en nog steeds verleent aan onze organisatie.

Hoe zou je het resultaat van jullie samenwerking omschrijven?

Kieboom heeft aangetoond dat de rol van teams en het management als voortrekker de basis vormen voor zakelijk succes. Hij leerde ons onvoorwaardelijk professioneel te kiezen voor elkaar en hielp ons om elkaars standpunten en achtergronden te leren kennen. We zijn op zoek gegaan naar onszelf en van daaruit hebben we een gemeenschappelijk doel en focus voor de toekomst ontwikkeld.

Hoe heb je de samenwerking met Kieboom ervaren?

We zijn erg tevreden en zouden Kieboom iedereen aanbevelen. Ze zeggen wel eens dat de wijsheid met de jaren komt, maar je moet wel de moeite nemen om het te verkrijgen. Kieboom helpt je daar op een prettige manier bij.


Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12