010 - 4413111
Home » Kieboom Klantervaringen | Hoe ervoeren de klanten het zelf? » Stork Asset Management Solutions

Remco Vaessen

Salesmanager bij Stork Asset Management Solutions


"Van Stork mocht ik een opleiding uitkiezen. Voordat ik daar aan begon, wilde ik eerst weten waar ik nu stond. Kieboom Training & Development heeft me geholpen om mijn huidige talenten in kaart te brengen. Nu fungeert trainer-coach Hans Kieboom als een coachende sparringpartner die me af en toe een spiegel voorhoudt. Hij is open en eerlijk en ik kan met hem onafhankelijk praten over zaken die intern gevoelig liggen.” 

- Remco Vaessen -

Remco Vaessen - Salesmanager bij Stork Asset Management SolutionsWie ben je en wat doe je?

Ik ben Remco Vaessen. Als sales manager bij Stork ben ik commercieel verantwoordelijk voor diverse klanten. Ik onderhoud de relaties en ben het aanspreekpunt voor hen binnen de organisatie van Stork met al haar disciplines. Vanuit de wensen en behoeftes van de klant zorg ik voor passende oplossingen, ideeën en innovaties. 

Waarom heb je contact gezocht met Kieboom?

Als sales manager ben je altijd op zoek naar passende oplossingen en nieuwe ideeën. Een coachende sparringspartner is daarbij van toegevoegde waarde, omdat die je vanuit een ander perspectief een spiegel voorhoudt. Directe aanleiding om in zee te gaan met Kieboom Training en Development, was het feit dat Stork mij een opleiding aanbood. Om inzicht te krijgen welke opleiding het beste bij mij zou passen, ben ik een persoonlijk coachingstraject ingegaan.

Wat was je eerste indruk van Kieboom?

Het eerste gesprek met trainer-coach Hans Kieboom klikte gelijk. We liggen elkaar goed. Hans is rustig, open en eerlijk. Doordat hij zelf uitgebreide commerciële ervaring heeft, past zijn manier van denken ook goed bij mijn ideeën over persoonlijke ontwikkeling.

Wat heeft Kieboom voor jou betekend?

Ik heb met Hans eerst de ‘Jane’ talententest gedaan. De test gaf me een goed beeld gegeven van mijn positieve kanten en ontwikkelpunten. Dat wilde ik eerst goed geanalyseerd hebben voordat ik mijn weg vooruit zou uitstippelen. Ik heb nu met Hans om de zes á zeven weken een coachingsgesprek waarin we praten over de koers van mijn loopbaan en waar mijn kwaliteiten en zwakheden liggen. 

Hoe zou je het resultaat van jullie samenwerking omschrijven?

De gesprekken met Hans geven me veel energie. Ze hebben me ook een reëel zelfbeeld gegeven van mijn kwaliteiten en zwakheden. Ik weet nu wat ik wil in mijn loopbaan en daar kan ik helder over communiceren binnen Stork. Via een aantal tussenstappen zijn we zo op het antwoord van mijn vraag uitgekomen.  

Hoe heb je de samenwerking met Kieboom ervaren?

Wat ik erg prettig vind, is dat ik in Hans een onafhankelijke gesprekspartner heb. Ik kan open en persoonlijk met hem praten over zaken die voor mij gevoelig zijn. Zonder daarbij rekening te moeten houden met politieke gevoeligheden binnen de Stork-organisatie. Zo haal ik het maximale uit mijn coaching.


Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12