010 - 4413111

Ed Boers

Directeur Slager Automaterialen


,,Als je bedrijf snel groeit, legt dat druk op je mensen. Niemand trekt veel veranderingen in korte tijd zonder hulp van buitenaf. Kieboom Training & Development heeft geholpen om grip te krijgen op de ontwikkeling die Slager Automaterialen doormaakt. Het heeft ons perspectief op problemen veranderd en voor rust gezorgd. En dat leverde weer meer omzet op.

- Ed Boers -

Wie ben je en wat doe je?Ed Boers van Slager Automaterialen over Kieboom Training

Ik ben Ed Boers, directeur van Slager Automaterialen in Rotterdam. Automaterialen, accessoires, gereedschap, we hebben eigenlijk alles voor de auto en zelfs nog een beetje meer. Door de jaren heen zijn we een gevestigde naam geworden in Zuid-West Nederland. 

Waarom heb je contact gezocht met Kieboom?

De afgelopen jaren is ons bedrijf snel gegroeid, waardoor ook de eisen die aan mensen worden gesteld veranderen. De bedrijfsleiders waren bijvoorbeeld altijd meewerkend voorman, nu sturen ze steeds meer mensen aan. Dat vraagt meer van hun leidinggevende capaciteiten. De moraal in ons bedrijf is erg hoog. Niemand zal zeggen dat ze al die veranderingen niet trekken. Dan zetten ze liever nog een stapje harder. Maar dat legt een bom onder je organisatie, weet ik uit eigen ervaring. Ik wil niet dat ze straks vastlopen en daarom heb ik contact gezocht met Kieboom Training & Development om ons in dit proces te coachen.

Wat was je eerste indruk van Kieboom?

Trainer-coach Hans Kieboom was duidelijk en wist waar hij over praatte. Dat gaf me een goed gevoel. Misschien ben ik niet zo’n goede zakenman, maar dat is voor mij genoeg reden om met iemand in zee te gaan.

Wat heeft Kieboom voor jou betekend?

Ik ben zelf een coachingstraject ingegaan en dat heeft mijn perspectief op problemen in de organisatie veranderd. Ik kreeg een spiegel voorgehouden waardoor ik ontdekte dat ik snel en ongeduldig kan zijn. Ik heb er van geleerd om duidelijker te zijn in mijn doelen en mensen erin te betrekken. Als je samen ergens voor gaat, geeft dat veel rust. Uiteindelijk heeft Kieboom onze bedrijfsleiders persoonlijk gecoacht, commerciële trainingen verzorgt voor de baliemedewerkers en communicatietrainingen voor onze chauffeurs.

Hoe zou je het resultaat van jullie samenwerking omschrijven?

Om een voorbeeld te geven. Een bedrijfsleider van één van onze grotere vestigingen kampte met stress. Je kon nooit langer dan tien minuten met hem praten omdat het altijd druk was. Nu heeft hij weer overzicht over wat hij doet en kan je samen met hem gaan zitten voor een goed gesprek. Het gevolg van al die rust? In vier jaar tijd is de omzet verdubbeld. 

Hoe heb je de samenwerking met Kieboom ervaren?

Als goed. Wanneer we in gesprek zijn hoeft hij niet in zijn map te kijken om te zien over wie we het hebben. Hij kent de mensen in onze organisatie. Dat maakt het voor medewerkers ook leuk. Kieboom stapt vriendelijk en praktisch hun wereld in, in plaats van dat hij je als een schoolmeester komt vertellen wat je moet doen. Daardoor krijg je het gevoel dat hij echt naast je staat.  


Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12