010 - 4413111

Ton Potuyt

Bedrijfsleider bij Slager Automaterialen


"Als het niet snel genoeg gaat, doe ik het zelf wel. Zo gaf ik inhoud aan mijn functie als bedrijfsleider en dat bracht veel stress met zich mee. Kieboom confronteerde me via een talentenanalyse met mijn talenten én mijn blinde vlek. Daardoor ben ik anders gaan denken en werken. Doordat ik zelf beter begrijp wat mijn kracht is, ben ik in staat om medewerkers in mijn team te helpen in hun ontwikkeling. Het resultaat? De omzet van onze vestiging is verdubbeld!"

- Ton Potuyt -

Ton Potuyt

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Ton Potuyt en ik werk nu vijftien jaar als bedrijfsleider bij de Zoetermeerse vestiging van Slager Automaterialen. Daar geef ik leiding aan tien medewerkers. Samen zorgen we er voor dat onze klanten op tijd de juiste artikelen geleverd krijgen en dat het contact met hen goed blijft. Die klanten zijn bijvoorbeeld particulieren en garagehouders.

Waarom heb je contact gezocht met Kieboom?

In mijn filiaal maakte ik veranderingen mee die veel stress gaven. Ik ben van het type hard werken. Als iets niet snel genoeg gaat, doe ik het zelf wel even. Maar dat hou je niet vol op de lange termijn. Dat zag mijn werkgever. Hij bracht me in contact met trainer-coach Hans Kieboom en daar ben ik ontzettend blij mee. Daardoor ben ik namelijk anders gaan denken en is de omzet van mijn vestiging verdubbeld.

Wat was je eerste indruk van Kieboom? 

Ons eerste contact was meteen goed. Er was een klik. Hans kwam bij mij eerlijk en open over. Echt iemand die je oprecht verder wil helpen.

Wat heeft Kieboom voor jou betekend?

Heel veel. Hij heeft mij na ieder coachingsgesprek tips meegegeven die ik de volgende dag meteen in de praktijk kon brengen. Ik heb met Hans een talentenanalyse gedaan en ontdekte hoe ik als persoon in elkaar zit, maar ook wat mijn blinde vlek is. Confronterend, maar het opent deuren.

Hoe zou je het resultaat van jullie samenwerking omschrijven?

Als zeer vruchtbaar en leerzaam. Ik ben anders gaan denken en dat heeft een positief effect op mijn privéleven en werk. Nu ik weet wat mijn unieke waarde is, herken ik die ook bij anderen en zie ik wat zij nodig hebben om beter te presteren. Ik kan mijn medewerkers daardoor beter helpen in hun ontwikkeling. Ik run nu niet meer alleen de vestiging, maar help mijn team om op een hoger niveau te komen.

Hoe heb je de samenwerking met Kieboom ervaren?

Als zeer prettig. Hans is iemand die met volle inzet en op basis van zijn brede ervaring en deskundigheid mij als persoon naar een hoger niveau heeft gebracht. Elk coachingsgesprek was gezellig, leerzaam en tot het laatste moment boeiend.


Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12