010 - 4413111

Jeroen Voermans

International Parts Manager bij Intermotive BV in Oud Gastel


,,Mijn krachten kende ik wel, maar mijn zwakten? Ik hoorde wel een klokje luiden, maar wist niet waar de klepel hing. Kieboom wees me in een coachingstraject op mijn blinde vlek. Daar kan ik nu gericht aan werken.”

- Jeroen Voermans -

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Jeroen Voermans, International Parts Manager van Intermotive B.V. in Oud Gastel. Intermotive is internationaal leverancier van vervoermiddelen, machines en onderdelen. We leveren vooral aan industriële eindgebruikers, maar ook aan handelaren, hulporganisaties en diplomaten. De belangrijkste afzetgebieden zijn Afrika en het Midden-Oosten. Binnen Intermotive ben ik verantwoordelijk voor de onderdelenafdeling. Samen met een klein, maar hecht team zorg ik dat er in de onderdelenbehoeften van onze groeiende klantenkring wordt voorzien. De afdeling speelt een belangrijke rol in de strategie van het bedrijf.

Waarom heb je contact gezocht met Kieboom?Jeroen Voermans - Intermotive BV

Een kleine twee jaar geleden sprak ik met  mijn werkgever over mijn functioneren en eventuele ontwikkelingsmogelijkheden. We waren het er over eens dat mijn groei niet per se uit kennis of opleiding moest komen; intellectuele bagage was en is in ruime mate beschikbaar. Toch vonden we dat er ruimte voor verbetering was. Mijn werkgever zag te weinig van me en wist dat er veel meer in mij zat, terwijl ik niet altijd het gevoel had dat ik in mijn functie helemaal mezelf was of kon zijn. Niet bepaald ideale omstandigheden om groei te realiseren, dus toen mijn baas voorstelde een managementcoach in de arm te nemen was ik meteen enthousiast. Binnen de holding waartoe Intermotive behoort was al vaker met veel plezier en resultaat met Kieboom Training & Development gewerkt ( Slager), dus het sprak voor zich dat ik ook met trainer-coach Hans Kieboom in contact kwam.

Wat heeft Kieboom voor jou betekend?

Het traject startte met een uitgebreide test- en interviewsessie, waarbij mijn talentenlandschap in kaart werd gebracht. Daarna zijn we een intensief coachingstraject ingegaan.

Hoe zou je het resultaat van jullie samenwerking omschrijven?

Je krachten weet je vaak wel, maar je zwakten? Ik hoorde altijd wel een klokje luiden, maar Hans heeft me laten zien waar de klepel hangt. Ik had een blinde vlek die ervoor zorgde dat ik mijn talenten niet optimaal benutte. Nu ben ik me daar bewust van en weet ik hoe ik mezelf op dit vlak kan ontwikkelen.

Hoe heb je de samenwerking met Kieboom ervaren?

Vooral de prettige en af en toe zeer persoonlijke benadering van Hans sprak me aan. Hoewel de sessies af en toe echt diep gingen, hebben we ook heel wat afgelachen. Door de opstelling van Hans durfde ik mij bloot te geven. Zonder daarbij een kwetsbaar of ongemakkelijk gevoel te krijgen. Door deze wisselwerking heb ik mezelf opnieuw leren kennen.

Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12