010 - 4413111

Jos Tubbing

Directeur/eigenaar bij Galjema BV


,,De nieuwe eigenaren van Galjema wilden optimaal de talenten benutten die er aanwezig zijn binnen de organisatie. Omdat te bereiken werden projectteams gevormd en werd er geïnvesteerd in de samenwerking met klanten en ontwerpteams. Tegelijkertijd gingen we over van een directieve naar een coachende vorm van leidinggeven. Kieboom Training & Development heeft ons geholpen om al deze veranderingen in goede banen te leiden.”

- Jos Tubbing -

Wie ben je en wat doe je?

Jos Tubbing van Galjema BV over Kieboom Training

Ik ben Jos Tubbing en ik werk als directeur bij Galjema BV Technisch Adviesbureau.

Als technisch adviesbureau adviseren we klanten als de Rijksgebouwendienst, TNO, onderwijsinstellingen en zorgorganisatie over hun technische installaties.
Waarom heb je contact gezocht met Kieboom?
De nieuwe eigenaren van Galjema wilden optimaal de talenten benutten die er aanwezig zijn binnen de organisatie. Omdat te bereiken werden projectteams gevormd en moest er worden geïnvesteerd in de samenwerking met klanten en ontwerpteams. Tegelijkertijd gingen we over van een directieve naar een coachende vorm van leidinggeven. Om al deze veranderingen te begeleiden, zochten we een coach die ons daarbij kon helpen.

Wat was je eerste indruk van Kieboom?

Galjema had al een relatie met Kieboom Training & Development en ook nu was er na een aantal gesprekken weer de klik. Bovendien sprak de commerciële ervaring van trainer-coach Hans Kieboom mij erg aan. Onze trainingen konden op dat vlak nog wel verbetering gebruiken.

Wat heeft Kieboom voor jou betekend?

We zijn in eerste instantie een traject begonnen met de projectleiders. Dat maakte veel los en bracht een discussie op gang over onze missie en strategie. Het zette ook een ontwikkeling in gang die de basis vormde voor onze nieuwe manier van werken. Hierna is een tweede traject gestart met de ontwerpers en tekenaars. Deze groep pakte de nieuwe visie met beide handen aan en was zeer enthousiast over de teambuilding. Verder heeft Kieboom verschillende individuele trajecten verzorgd om medewerkers te coachen in een nieuwe rol of ontwikkeling.

Hoe zou je het resultaat van jullie samenwerking omschrijven?

Galjema heeft meerdere opdrachtgevers met eigen wensen en ideeën. Die moeten via een projectleider overgebracht worden op de ontwerpers en tekenaars. De ervaring leerde dat als dit niet goed gebeurt, er inefficiënt gewerkt wordt en er grote frustraties ontstaan bij zowel de projectleider als de ontwerper. De inbreng van Kieboom heeft er voor gezorgd dat er beter wordt samengewerkt en gecommuniceerd. Daardoor is de werksfeer prettiger en zijn de prestaties verbeterd. 

Hoe heb je de samenwerking met Kieboom ervaren?

Als prettig. Je merkt dat Kieboom werkt vanuit zijn ervaring in commerciële bedrijven. Bij alles wat hij doet blijven echter de mensen centraal staan. Hij stemt zijn trainingen af op de behoeften van de medewerkers. Door deze persoonlijke vorm van maatwerk stimuleert hij de aanwezige talenten en brengt hij de hele organisatie op een hoger plan.


Contact

KIEBOOM
Training & Development

Bezoekadres: Marten Meesweg 8
3068 AV, Rotterdam

Telefoon 010 441 31 11
Fax 010 441 31 12